0
Μια ανακοίνωση για να πει το δικό του ευχαριστώ ανάρτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος του Σαρακηνού, Βασίλης Τζέκας. 

«Ύστερα από δύο χρόνια στην προεδρία του ΑΣ Σαρακηνός 1951 αισθάνονται πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι διετέλεσαν μέλη του ΔΣ της ομάδας, Απόστολο Κοπάνα, Νίκο Βαβανέλο, Θοδωρή Γκλαβίνη, Βαγγέλη Μπέτα, Κώστα Γκινίδη, Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ιδιαίτερα τους κυρίους, Γρηγόρη Θεοχάρη και Αντώνη Αδαμάκο, χάρη στην τεράστια βοήθεια των οποίων καταφέραμε από κοινού να πετύχουμε τόσα πολλά και να αναμορφώσουμε την εικόνα της ομάδας μας, τόσο αγωνιστικά όσο και στον χώρο των υποδομών. Παράλληλα οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτή τη χρονική περίοδο και προσέφεραν ο καθένας από τη μεριά του τα μέγιστα στο να χαρακτηριστεί απόλυτα πετυχημένη αυτή η διετία.
Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στον φίλο μου, αδελφό μου Θανάση Ψαρόμπα, που με στήριξε από την αρχή έως το τέλος, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και από τη θέση του προπονητή, καθώς και τους ποδοσφαιριστές, Τζόναθαν Βαϊτση, Νίκο Δενελάβα, Νίκο Αντωνίου και Σπύρο Καραπλιάγκο, που από την πρώτη στιγμή αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της ομάδας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ακούρατο Γιάννη Σκρουμπέλο για την τεράστια και ανιδιοτελή προσφορά του. Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο νέο ΔΣ και μακάρι να καταφέρουν ακόμη περισσότερα πράγματα και να φέρουν έναν τίτλο στην ομάδα που τόσο πολύ το αξίζει.
Σας ευχαριστώ πολύ. «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ».
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top