0
Η συνήθεια που έγινε λατρεία, όπως ανέφερε παλιά ένας γνωστός τηλεπαρουσιαστής... καθώς ο Λευτέρης Δενελάβας αναδείχθηκε για τέταρτη φορά πρώτος σκόρερ στην Α' Τοπική την τελευταία πενταετία! Στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε τρία περισσότερα γκολ σε σχέση με πέρυσι, συνολικά 23, έχοντας αγωνιστεί σε οκτώ λιγότερες αγωνιστικές και μαζί με τους Σκέμπι της Σκιάθου και Παπαδόπουλο του Αίαντα, βρέθηκαν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Εκτός από τη συνέπεια που δείχνει στο σκοράρισμα, αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε στον έμπειρο επιθετικό είναι ότι πέτυχε τη διάκριση με τρίτη διαφορετική ομάδα. Το είχε κάνει δύο φορές με τη φανέλα του Θησέα, πέρυσι με αυτή του Πυράσου και φέτος με τον Σαρακηνό. Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15, βρήκε δίχτυα στα δώδεκα από τα εικοσιδύο παιχνίδια της ομάδας του, σημείωσε πέντε χατ τρικ, δύο γκολ σε ένα ματς και από ένα σε έξι αγώνες. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν με επτά τέρματα στον α' γύρο (σε τρία ματς), όμως στο δεύτερο πήρε φωτιά... Μάλιστα, πανηγύρισε γκολ για επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις του Σαρακηνού! (οκτώ εάν βάλουμε σε αυτές και τον τελικό Κυπέλλου).
Η πορεία του Λευτέρη Δενελάβα στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου είναι γεμάτη με στιγμές που η μπάλα καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα... Ξεκίνησε από τον Τοξότη όπου αγωνίστηκε έξι χρόνια, μετά πήγε στον Νηλέα (20 γκολ), στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (41 γκολ σε δύο σεζόν), 2,5 χρόνια στον Θησέα (78 γκολ), Πύρασο για ενάμιση χρόνο (26 γκολ) και Σαρακηνό (23 γκολ). Δίχως αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ΕΠΣΘ και το κυριότερο είναι πως διατηρείται σε υψηλό επίπεδο επί σειρά ετών, γιατί “είναι εύκολο να φθάσεις μια φορά στην κορυφή αλλά είναι πολύ δύσκολο το να διατηρηθείς εκεί”.
Πηγή:magnesiasports.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top